Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Toggle navigation
3D-Real-estate-project-Gloria-Ieper-35-202202
Sint-Jansstraat-Ieper-Omgeving_HR_098_webres
3D-Real-estate-project-Gloria-Ieper-36_webres
3D-Real-estate-project-Gloria-Ieper-38_webres
Sint-Jansstraat_19_4de-Ieper_HR_016_webres
Sint-Jansstraat_19_4de-Ieper_HR_013_webres
20220420-De-Stuerstraat-6--8900-Ieper-26_webres
residentie-Gloria-Ieper30_webres

Aanbod
penthouses

Instapklare
penthouses
te koop

UNIEK WOONCONCEPT
OP MAAT


Wil je graag ruim en luxueus wonen in het centrum van Ieper?

Dan zijn de penthouses van Gloria jouw perfecte nieuwe thuis. Met 95 tot 124m² totale oppervlakte, twee of drie slaapkamers, grote terrassen en een prachtig zicht geniet je in deze penthouses volop van een rustig leven in de stad.

De woonsite is vlot toegankelijk voor bewoners, zowel te voet, met de fiets als met de auto. Gloria heeft een ondergrondse parking met voldoende plaats, fietsenstallingen en een fietslift.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Bezoek ons modelappartement

 

Bezoek ons modelappartement en beleef de topkwaliteit van Gloria in al zijn glorie.

 

Maak een afspraak

De woonkamer

De penthouses zijn hoekappartementen, waardoor je in de leefruimte van veel licht en een geweldig uitzicht geniet. De penthouses te koop krijgen een luxueuze afwerking.

Een parket van eikenhout zorgt voor warmte en gezelligheid. Liever een ander type parket? Je hebt nog de mogelijkheid om deze en andere afwerkingen te veranderen volgens je eigen smaak.


De keuken

De keuken is volledig uitgerust met alle nodige toestellen. De combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser zijn van het merk AEG. Er wordt een mooi composiet werkblad en een keramische vloertegel voorzien, maar ook hier heb je nog keuzemogelijkheden in de afwerking van de keuken.


De badkamer

De penthouses te koop hebben één of twee badkamers, waar een bad, inloopdouche en dubbele lavabo worden voorzien. Je kan bepaalde afwerkingsmogelijkheden nog zelf kiezen, zodat de badkamers helemaal passen bij jouw stijl.


De slaapkamer en nachthal

De penthouses hebben twee of drie slaapkamers waar, net als in de nachthal, een parket in eikenhout wordt voorzien. Je hebt nog keuzemogelijkheden om een andere vloerbekleding of andere afwerkingsopties van de kamers te kiezen.


Het terras

De meeste terrassen van de penthouses hebben een zuidelijke ligging. Met een oppervlakte van 17 à 19m² heb je voldoende ruimte om met familie of vrienden te genieten van het prachtige uitzicht op de historische torens van Ieper. Een aantal penthouses hebben zelfs van een terras van 30m².

Ontdek onze appartementen, woningen & handelsruimtes

Contacteer ons


0468 350 000

info@gloria-ieper.be

Sint-Jansstraat 27 GLV A, 8900 Ieper


powered by hooox  |  Privacy Policy  |  Cookies