Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Toggle navigationContacteer ons
residentie-Gloria-Ieper29_webres
Sint-Jansstraat-Ieper-Omgeving_HR_033_webres
Sint-Jansstraat-Ieper-Omgeving_HR_080_webres
Sint-Jansstraat-Ieper-Omgeving_HR_085_webres
Sint-Jansstraat-Ieper-Omgeving_HR_098_webres
Sint-Jansstraat_25_1ste-Ieper_HR_028_webres
Sint-Jansstraat-Ieper-Omgeving_HR_066_webres

Gloria,

beleef de stad
van binnenuit

Modern, comfortabel en rustig wonen? Omgeven door historische torens in het stadscentrum en toch vlak bij de natuur? Maak kennis met Gloria: een uniek nieuwbouw- en reconversieproject in hartje Ieper.

Vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer, een rijk aanbod aan winkels, cultuur, ontspanning en horeca én op fietsafstand van veel groen. Ieper heeft het allemaal. Wil je ook genieten van deze unieke combinatie? Gloria heeft frisse en moderne instapklare appartementen en woningen te koop in Ieper.

Kies voor een één-, twee- of drieslaapkamerappartement en ga helemaal op in de gezellige mix van historisch en hedendaags wonen. Of ga voor een gezinswoning en geniet temidden van de stad van een leuke huissfeer met tuin. Alle voordelen van de stad, maar toch een oase van rust: dat is Gloria, dat is thuiskomen.

 

Bekijk het aanbod

Architectuur

Sober, maar allesbehalve saai

Dit nieuwbouwproject in Ieper is een mooie combinatie van oud en nieuw. De bestaande, historische bebouwing op de site werd zoveel mogelijk gerespecteerd. De gebouwen in de Sint-Jansstraat en de Sint-Niklaasstraat werden zelfs volledige behouden omwille van de culturele waarde.

De nieuwe architectuur sluit mooi aan bij de oude gebouwen. Ze valt op, maar is niet bruusk. Ze is sober, maar allesbehalve saai. Door de ingetogen stijl van de nieuwbouw en de historische omgeving straalt de architectuur vooral rust uit. Dat wordt nog duidelijker in de buitenruimtes, waar een waterpartij en een tuin met veel groen je helemaal thuis laten voelen. Daardoor krijg je een geweldig zicht op de historische stad.

Gloria,

Heerlijk wonen in hartje stad

  • Ruime, instapklare appartementen en woningen te koop
  • Grote terrassen met zuidwestelijke oriëntatie
  • Vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer
  • Regenwaterrecuperatie voor het onderhoud van de tuin
  • Zonnepanelen op het dak en groendaken
  • Slimme investering

 

Investeren in Gloria

3d real estate

Projectontwikkelaar met visie

Als expert in vastgoedherontwikkeling geeft 3d real estate al sinds 2009 een nieuwe toekomst aan waardevolle plekken in de stad. Daarbij gaan ze de maatschappelijke uitdaging aan om leegstaande sites in de stad nieuw leven in te blazen, maar ook om verstandig om te springen met de resterende groene ruimtes. 3d real estate bouwt duurzaam, geëngageerd en met respect voor het verleden, maar ook met aandacht voor de noden van vandaag én de duurzame toekomst van de stad.

Meer info: www.3d-realestate.be

Logo 3D RealEstate


powered by hooox  |  Privacy Policy  |  Cookies