Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Toggle navigation Contacteer ons
AMS_1097_3DP_IEP_DEF_Beeld-B_8bit
AMS_1097_3DP_IEP_DEF_INT-D1.3_Beeld-B
AMS_1097_3DP_IEP_DEF_INT-D1.3_Beeld-A
AMS_1097_3DP_IEP_DEF_INT-E4.1_Beeld-E
AMS_1097_3DP_IEP_DEF_INT-D1.5_Beeld-C

Gloria,

beleef de stad
van binnenuit

Modern, comfortabel én rustig wonen? In de schaduw van historische torens en toch vlakbij de natuur? De Ieperse binnenstad heeft het allemaal. Maak kennis met Gloria: een uniek nieuwbouw- en reconversieproject in hartje stad.

Het centrum van Ieper is hot. De stad is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en staat bekend om haar rijke aanbod aan winkels, cultuur, ontspanning en horeca. Daarnaast is Ieper een rustige en gezinsvriendelijke stad, gelegen op fietsafstand van de vrije natuur. Geen wonder dat ook wonen in het centrum opnieuw razend populair is.

Gloria speelt in op deze trend met een 80-tal gloednieuwe woningen en appartementen in de oude stadskern. Frisse en hedendaagse flats met één, twee of drie slaapkamers, maar ook gezinswoningen met een tuin. Ideaal voor jonge koppels en gezinnen, singles of senioren. Iedereen vindt hier zijn thuis.

Hét verrassingselement bij het betreden van de site? De unieke combinatie tussen licht, lucht en groen. Je ontdekt er een nieuw rustpunt in de stad, met een prachtig uitzicht op de groene omgeving en de Lakenhalle. Een hemelse oase van rust, waar je geniet van alle voordelen van wonen in de stad.

Architectuur

Overal een penthousegevoel

Een suite. Een reeks prachtige binnenkamers. Zo kan je Gloria nog het best omschrijven. Het ontwerp van de site bestaat uit drie kleine torens die uitsteken boven drie bouwlagen met woningen en appartementen. De drie grote open ruimtes zijn doorwaadbaar en worden op diverse manieren ingevuld: met een verharde ondergrond, een waterpartij of als tuin omrand met hagen of bomen. Eén ding is zeker: je komt er helemaal tot rust.

De architectuur van de bestaande bebouwing werd zo veel mogelijk gerespecteerd. Omwille van de culturele waarde werd het gedeelte aan de straatzijde behouden. De nieuwe architectuur onderscheidt zich zonder bruusk te zijn. Ze schrijft zich in. Ze is sober en ontleent typische elementen uit de omgeving, zoals bakstenen, houten ramen en balustrades. Door haar ingetogen stijl straalt de architectuur vooral rust uit.

Gloria,

Heerlijk wonen in hartje stad

  • Ruime appartementen, groter dan de standaard
  • Grote leefterrassen met zuidwestelijke oriëntatie
  • Uitzicht op groen en de prachtige omgeving
  • Mogelijkheid om woningen of appartementen samen te voegen
  • Techniek van topkwaliteit: uitstekende akoestische isolatie, performante dubbele beglazing, individueel ventilatiesysteem met warmterecuperatie, maximale thermische isolatie.
  • Regenwaterrecuperatie voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en de besproeiing van de tuin.
  • Vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer

3d real estate

Projectontwikkelaar met visie

Als expert in vastgoedherontwikkeling geeft 3d real estate al sinds 2009 een nieuwe toekomst aan waardevolle plekken in de stad. Daarbij gaan ze de maatschappelijke uitdaging aan om leegstaande sites in de stad nieuw leven in te blazen, maar ook om verstandig om te springen met de resterende groene ruimtes. 3d real estate bouwt duurzaam, geëngageerd en met respect voor het verleden, maar ook met aandacht voor de noden van vandaag én de duurzame toekomst van de stad.

Meer info: www.3d-realestate.be

Logo 3D RealEstate