Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Toggle navigationContacteer ons
20220420-De-Stuerstraat-6-8900-Ieper-14
gloria-ieper-buurt-002
gloria-ieper-buurt-001
gloria-ieper-buurt-003
gloria-ieper-buurt-004

Wonen in Ieper

cultuur, sport en plezier

Kuieren door de gezellige straten van een historische stad. De trappen van het Belfort beklimmen voor een adembenemend uitzicht op de omgeving. Genieten van cultuur, sport en ontspanning vlakbij de natuur. Dát is wonen in Ieper.

In het stadscentrum ontdek je een schat aan historische monumenten en gebouwen. Denk maar aan de Lakenhalle, de Sint-Maartenskathedraal, de Menenpoort of de Ieperse frontboog. Je vindt er ook heel wat leuke restaurants en cafés. Wie van shoppen houdt, haalt z’n hart op in de Boterstraat, de Neermarkt, de Menenstraat of op de Grote Markt. En ook aan sportmogelijkheden geen gebrek. Bewegen doe je in de vrije natuur, het stedelijk zwembad of een van de talrijke sportclubs. Of je slaat gewoon een balletje op de Ieperse golfbaan.

Perfecte ligging

hemels middenin de stad

Winkels, scholen, horeca, cultuur, sport of ontspanning? Je vindt het allemaal binnen wandelafstand. En ook een bank, dokter of apotheek is nooit ver weg in deze unieke beleef- en woonstad. De woonsite is heel vlot toegankelijk voor bewoners en bezoekers via de Lange Meersstraat, Boterstraat, De Stuersstraat of de Sint-Jansstraat. Er is een ondergrondse parkeerruimte voor 130 wagens, fietsstallingen, fietslift en ook een ideale aansluiting op het openbaar vervoer.

Gloria is dé nieuwe toplocatie in Ieper voor kwalitatief en duurzaam wonen. Gebouwd met respect voor de omgeving en de schaal van de omliggende gebouwen. Dit project past perfect in de ambitie van het Ieperse stadsbestuur om deze centrale wijk opnieuw ‘op te laden’ en nog meer in te zetten op kwalitatieve open ruimte in het stedelijke weefsel.