Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Toggle navigationContacteer ons
residentie-Gloria-Ieper31_webres
20220810-De-Steurstraat-6--8900-Ieper-15-Gloria3DRE
20220420-De-Stuerstraat-6--8900-Ieper-31
20220420-De-Stuerstraat-6-8900-Ieper-14
gloria-ieper-buurt-002
gloria-ieper-buurt-001
gloria-ieper-buurt-003
gloria-ieper-buurt-004
residentie-Gloria-Ieper38_webres

Wonen in Ieper

Cultuur, sport en plezier

Wonen in Ieper, dat is kuieren door gezellige straatjes en langs prachtige gebouwen, zoals de Lakenhalle en de Sint-Maartenskathedraal. Dat is de trappen van het belfort beklimmen en profiteren van een adembenemend uitzicht. Dat is genieten van toffe restaurantjes en prachtige natuurgebieden.

Wie van shoppen houdt, haalt z’n hart op in de Boterstraat, de Neermarkt, de Menenstraat of op de Grote Markt. Je vindt er bovendien heel wat leuke restaurants en cafés. Ook aan sportmogelijkheden geen gebrek: liefhebbers strekken de benen in de vrije natuur, het stedelijk zwembad of in een van de talrijke sportclubs.

Van de vele musea tot de beklijvende Last Post onder de gewelven van de Menenpoort en de verschillende oorlogsmonumenten langs de Ieperse frontboog: de geschiedenis is nooit ver weg in Ieper.

Perfecte ligging

Rust middenin de stad

De appartementen en woningen te koop liggen allemaal op wandelafstand van winkels, horeca, scholen, cultuur, sport en ontspanning. De woonsite is vlot toegankelijk voor bewoners en bezoekers, zowel te voet, met de fiets als met de auto. Gloria heeft een ondergrondse parking met voldoende plaats, fietsenstallingen en een fietslift, maar dit unieke nieuwbouwproject in Ieper is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het project ligt op slechts 5 minuutjes wandelen van het station.

Gebouwd met respect voor de omgeving, kwalitatieve afwerking en duurzaam wonen: Gloria is dé nieuwe toplocatie in Ieper. Dit project past perfect in de ambitie van het Ieperse stadsbestuur om deze centrale wijk opnieuw tot leven te laten komen en nog meer in te zetten op groen en rustig wonen in de stad.


powered by hooox  |  Privacy Policy  |  Cookies