Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Toggle navigation

Duurzame visie van 3D Real Estate

22/03/2022


Sinds 2009 specialiseert 3D Real Estate zich in reconversieprojecten met private en publieke partners. Onze focus ligt op residentiële projecten, vaak met integratie van een retail- of kantooromgeving. Door waardevolle stadslocaties een tweede leven te schenken, willen wij vrije ruimte nieuw leven inblazen en tegelijkertijd het overblijvend groen respecteren. We bouwen steeds duurzaam en geëngageerd, met respect voor het verleden en aandacht voor de noden van vandaag én die van morgen. Het is dan ook met die visie dat we werken aan het project Gloria.

Modern comfort, betrouwbaar geleverd

Ontwikkeld door 3D Real Estate, biedt Gloria haar bewoners modern comfort met de beste afwerking. Dat betekent voor elke woning technieken van topkwaliteit: uitstekende akoestische isolatie, performante dubbele beglazing, individueel ventilatiesysteem met warmterecuperatie en maximale thermische isolatie. En dat geleverd door vakmannen uit de streek. Daarnaast zorgen De Keyzer en Levasan uit Menen en Ardooie voor de keuken, Dupont uit Menen voor het sanitair en voor het parket uit dezelfde stad Woodstoxx. Voor een duurzame thuis van topkwaliteit.

Meer info?

Voor alle vragen over het project en de beschikbare appartementen kunt u steeds terecht bij de commercieel verantwoordelijke Magalie Baeyens, via magalie.baeyens@3d-realestate.be of op het nummer 0472 19 44 08.


Gloria is nu instapklaar

Sinds 2009 specialiseert 3D Real Estate zich in reconversieprojecten met private …

Lees meer

Betrouwbaar gebouwd door Besix

Sinds 2009 specialiseert 3D Real Estate zich in reconversieprojecten met private …

Lees meer

Interview met leverancier Woodstoxx

Sinds 2009 specialiseert 3D Real Estate zich in reconversieprojecten met private …

Lees meer

Contacteer ons


0468 350 000

info@gloria-ieper.be

Sint-Jansstraat 27 GLV A, 8900 Ieper


powered by hooox  |  Privacy Policy  |  Cookies