Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Toggle navigation

Interview met leverancier Woodstoxx

22/11/2019


Kwaliteitsparket uit de streek

Voor de vloer van uw droomappartement rekent Gloria op vakmannen uit de streek. Zaakvoerders en jeugdvrienden Gregory Minne en Robert Desmet richtten Woodstoxx op, een houtbedrijf uit Menen dat kwaliteitsparket levert en plaatst.

Robert en Gregory werken al sinds hun jeugd in de houtsector. “Onze liefde voor hout begon toen we samen – we waren toen al bevriend – een vakantiejob deden bij Decospan, een bekend houtbedrijf hier in de streek”, aldus Gregory.

“Toen we, geïnspireerd door onze vakantiejobs, deeltijds een bedrijfje oprichtten om via Decospan parketvloeren aan te bieden aan particulieren, bleek het succes snel te komen. Na een tijd werd dat succes zo groot dat we zelfs fulltime een eigen bedrijf konden beginnen, Woodstoxx. Overigens werken we nog altijd samen met Decospan voor sommige vloeren binnen ons gamma en hebben we nog twee andere houtbedrijven waarmee we in totaal meer dan 1000 projecten per jaar realiseren.”

All-in service

Ondertussen is Woodstoxx uitgegroeid tot een flinke onderneming. “Woodstoxx heeft momenteel een zestigtal mensen in dienst en levert een 300/400-tal verschillende vloeren, allemaal te bewonderen in onze toonzaal van 1000m² in Menen. We hebben ondertussen ook ons eigen merk van parket ontwikkeld dat we à la carte kunnen aanbieden aan de klant”, zegt Gregory.

“Het unieke aan Woodstoxx is dat we niet enkel de vloeren leveren, maar ze ook zelf plaatsen. Zo kunnen we levering en plaatsing perfect op elkaar afstemmen en dragen we ook alle verantwoordelijkheid.”

Franse eik

heeft Woodstoxx heel wat in petto. “Voor het project Gloria leveren we parket van topkwaliteit: Franse eik met 20 jaar garantie. De vloeren geven een heerlijk comfortabel gevoel. We lijmen het parket vast op de chape voor de perfecte stabiliteit. Ook kan het parket op die manier nergens los of omhoog komen. Bovendien levert dit procedé een mooi vol geluid op wanneer je over het parket stapt. En het spreekt voor zich dat we ook hier weer zelf instaan voor de plaatsing. Voor de toekomstige bewoners zal er trouwens bij Woodstoxx heel goed gezorgd worden.

Zo kunnen kopers bij ons langskomen in ons verkoopkantoor om alle opties te overlopen. We werken daarvoor met een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf, zodat de koper steeds een aanspreekpunt heeft. Dat doen we overigens ook voor de plaatsing van de vloer, zodat eventuele problemen of uitdagingen meteen aangepakt kunnen worden. Kortom, voor de bewoners van Gloria wacht een mooie, kwaliteitsvolle vloer die hun woning een levenslange warme knusse toets zal geven”, besluit Gregory.

 

 

Leveranciers Gloria

De Keyzer

– Keuken
Reeds 3 generaties lang biedt De Keyzer kwalitatief maatwerk aan. Een bezoek aan één van de zeven showrooms loont zeker de moeite!

Levasan

– Keuken
Al meer dan 20 jaar is Levasan succesvol actief in de interieurbranche. Levasan heeft de know-how in huis om van uw huis een aangename thuis te maken.

 

Dupont

– Sanitair
Dupont neemt u mee naar een wereld van interieurs. Een wereld waar stijl en exclusiviteit hand in hand gaan, passend in het interieur van uw thuis.


Gloria is nu instapklaar

Kwaliteitsparket uit de streek Voor de vloer van uw droomappartement rekent …

Lees meer

Duurzame visie van 3D Real Estate

Kwaliteitsparket uit de streek Voor de vloer van uw droomappartement rekent …

Lees meer

Betrouwbaar gebouwd door Besix

Kwaliteitsparket uit de streek Voor de vloer van uw droomappartement rekent …

Lees meer

Contacteer ons


0468 350 000

info@gloria-ieper.be

Sint-Jansstraat 27 GLV A, 8900 Ieper


powered by hooox  |  Privacy Policy  |  Cookies